PrivacyPolicy

Oikeudellinen huomautus ja toimitusehdot

Tämä oikeudellinen huomautus koskee www.avtiimi.fi verkkotunnuksen alaisia Internet-sivuja. Näiden sivujen käyttäminen edellyttää tässä oikeudellisessa huomautuksessa olevien ehtojen hyväksymistä. Käyttämällä näitä sivuja, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Näillä sivuilla AV-TIIMI LJ Oy tarjoaa tavaroita ostettavaksi. Kaikki tarjoukset on kuitenkin esitetty ehdollisina saatavuudesta ja kauppiaan hyväksynnästä riippuen. Aina kutakin palveluiden tilausta ja toimitusta sääntelevät erikseen kauppiaan sopimusehdot. Varsinainen toimitussopimus syntyy kun kauppias on vastannut asiakkaan tilaukseen lähettämällä tilausvahvistuksen asiakkaalle.

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan tilausjärjestelmän mukaisesti.

AV-TIIMI LJ Oy varaa oikeuden muuttaa myyntiin tarjottavien tavaroiden tai palveluiden laatua, hintoja tai sopimusehtoja koska tahansa tai poistaa nämä myynnistä. Tällaiset muutokset eivät kuitenkaan koske tilausvahvistuksella vahvistettuja tilauksia.
AV-TIIMI LJ Oy pidättää kaikki tekijänoikeuden sivuilla olevaan materiaaliin itsellään tai sopimuskumppaneillaan.
AV-TIIMI LJ Oy:n sivuilla esiintyvät tavaramerkit ja muut tunnukset ovat kauppiaan tai sen alihankkijoiden tai päämiesten rekisteröityjä tavaramerkkejä tai muita liiketoiminnassa käytettyjä tunnuksia joiden käyttö ilman lupaa on kielletty.

Henkilötietojen rekisteröinti:
Käyttäjän rekisteröityessä hänen tietonsa rekisteröidään AV-TIIMI LJ Oy:n asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterissä olevia tietoja voidaan käyttää asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon, asiakas- ja suoramarkkinointiin sekä AV-TIIMI LJ Oy:n omiin mielipide- ja markkinatutkimuksiin. AV-TIIMI LJ Oy pidättää kaikki tekijänoikeuden sivuilla olevaan materiaaliin itsellään tai sopimuskumppaneillaan.

Henkilötietojen käyttö:
AV-TIIMI LJ Oy kerää käyttäjien tietoisesti ja vapaaehtoisesti antamia henkilötietoja. Käyttäjistä ei tallenneta mitään henkilötietoja, jos he ainoastaan selailevat sivuja.

Linkit ulkopuolisten ylläpitämille WWW-sivuille:
AV-TIIMI LJ Oy:n sivuilla on mahdollisesti linkkejä ulkopuolisten ylläpitämille www-sivuille. AV-TIIMI LJ Oy ei vastaa näiden sivujen sisällöstä eikä ko. sivuilla kerättyjen henkilötietojen rekisteröinnin lainmukaisuudesta.

Saatavuustiedot:
Kaikkia tuotteitamme ei pidetä varastossa minkä johdosta tuotteelle saatetaan antaa arvioitu toimitusaika. Annettu aika ei ole sitova, sillä maahantuontitoiminnassa saattaa esiintyä ajoittain viiveitä, joita ei voida varmuudella ennustaa.

Takuu:
Kaikilla tuotteillamme on valmistajan myöntämä takuu ostopäivästä lukien. Takuu ei koske normaalista kulumisesta aiheutuvia vikoja eikä vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuudesta, käyttöohjeen vastaisesta käytöstä tai käyttöohjeen mukaisen ylläpidon laiminlyönnistä.

Tietosuoja_2018.pdf